ponedeljek, 1. september 2008

Predstavitev združene založbe Blackwell Wiley

Kot verjetno že veste, sta se založbi Wiley in Blackwell v letu 2008 združili, revije obeh založb so že na istem vmesniku – Wiley InterScience. Od prihodnjega leta ne bo več možen dostop le do Wileyevih ali le do Blackwellovih naslovov, temveč bodo svojo politiko poenotili – možen bo dostop do revij obeh založb v dveh različicah – dostop do VSEH revij obeh založb ali navzkrižni dostop do naslovov obeh založb, naročenih v konzorciju. Trenutno cena za ti dve obliki dostopa za naš konzorcij še ni znana.

4. septembra 2008 bo ob 10:30 v sejni sobi CTK (2. nadstropje, soba 224) predstavitev združitve Wileya in Blackwella in vseh novosti, povezanih z njo. Predstavitev je brezplačna, potekala bo v angleškem jeziku, trajala bo 90 – 120 min.

Vabim vas, da se predstavitve udeležite. Če sami ne utegnete, vas prosim, da vabilo posredujete sodelavcem. Vse prejemnike tega vabila tudi prosim, da ga posredujejo sodelavcem, ki bi jih predstavitev tudi zanimala.

Vse, ki se boste predstavitve udeležili, zaradi lažjega načrtovanja prostorskih kapacitet prosim za kratko potrditev udeležbe.

Ni komentarjev: