četrtek, 27. marec 2008

Prijava v osebni profil in vpis v knjižnice UL

V zadnjem času je bilo veliko sporočil, da prijava v osebni profil oz. za oddaljeni dostop ne deluje. Ugotovili smo, da je v veliki večini šlo za neurejen vpis oz. za dogove v izbrani knjižnici. Bili so tudi primeri, ko uporabniki sploh niso imeli vpisanega gesla za COBISS. Prijava v osebne profile na portalu DiKUL deluje na osnovi avtentikacijskih podatkov v COBISS-u. Za prijavo v osebni profil oz. za uporabo portala DiKUL si morate ob vpisu v knjižnico zagotoviti geslo za COOBISS (isto geslo, kot za avtomatsko podaljševanje gradiva in rezervacije gradiva). To uredite pri vpisu v izbrano knjižnico. Če vam je vpis pretekel oz. imate kak star dolg v knjižnici, vam bo avtentikacijski mehanizem prijavoavtomatsko zavrnil. Pogoj za nemoteno uporabo osebnih profilov in oddaljenega dostopa je torej urejen vpis v izbrani knjižnici vključno z geslom za COBISS. Če vam je vpis pretekel, osebnih profilov oz. oddaljenega dostopa ne boste mogli uporabljati.

2 komentarja:

Susan Benson pravi ...

Pozdravljeni, dame in gospodje, ali potrebujete finančno pomoč? Sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

Ali za dokončanje projekta potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, hipotekarno posojilo ali posojilo? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojil, vključno z dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali nam pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447903159998 in v trenutku prejmite odgovor.

Smo celovito podjetje za finančne storitve in zavzeto smo vam pomagali izboljšati vaše dolgoročne in kratkoročne finančne cilje. Specializirani smo za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev za posameznike in podjetja na najučinkovitejši in najhitrejši način.

Tu je nekaj razlogov, zakaj bi se morali obrniti na nas za posojilo;
* Udobje - za posojilo lahko zaprosite kadar koli in kjer koli.
* Prilagodljiv znesek - odločite se, koliko želite izposoditi.
* Hitro neposredno financiranje - posojilo prejmite v 24 urah po odobritvi.
* Prilagodljiva obrestna mera 3%.
* Visoke stopnje odobritve
* Prilagodljivo odplačilo - dobite priložnost, da izberete datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno v trajanju od 1 do 30 let.
* Preprosta spletna aplikacija.
* Prilagojena navodila in strokovno znanje.
* Brez skritih stroškov

Ne izgubite priložnosti zaradi pomanjkanja sredstev.

Za več informacij o naši ponudbi posojila nam prosimo pošljite zahtevo za posojilo prek:
E-naslov: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Posredniki / svetovalci / posredniki lahko vabijo stranke in so 100% zaščiteni. V popolnem zaupanju bomo sodelovali v korist vseh vpletenih strani.

Claudia Klein pravi ...

Pozdravljeni, moje ime je Claudia Klein, sem Nemka in opravljam finančne storitve. Ali potrebujete hitro, dolgoročno ali kratkoročno posojilo z razmeroma nizko obrestno mero do 3%? Ali težava gospodarstva vpliva na vas? ali vam je banka ali druga finančna institucija zavrnila posojilo? Ponujamo varna posojila.
Za več informacij o ponudbi posojila mi pošljite svojo zahtevo po e-pošti: spotlightglobalservices@gmail.com ali WhatsApp: +4915758108767

* Ali iščete sredstva za poplačilo dolgov?
* Ali iščete finance za ustanovitev lastnega podjetja?
* Ali iščete posojila za izvajanje velikih projektov?
* Ali potrebujete posojilo v manj kot 24 urah?
* Ali potrebujete hitro posojilo za različne namene?

Če je vaš odgovor pritrdilen, vam lahko pomagam.

* Lahko vam ponudim posojilo do 15.000.000 EUR.
* Za odplačilo lahko izbirate med 1 in 30 leti.
* Izbirate lahko med mesečnim in letnim načrtom odplačevanja.
* Prilagodljivi pogoji posojila.

Če vas zanima, se obrnite z mano na ta e-poštni naslov: | spotlightglobalservices@gmail.com | Ali WhatsApp: +4915758108767

Imate 100-odstotno garancijo, da boste posojilo prejeli na koncu te posojilne transakcije.

Na naši spletni strani nas lahko enostavno preverite preko: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

Navdušeni smo nad tem, da štejemo finančno vključenost. Naša posojila in naložbeni produkti so zasnovani tako, da vam nudijo udobje in vrednost.

S storitvijo Spotlight Global Financial Services se lahko poslovite od vse svoje finančne krize in težav, saj smo certificirani, vredni zaupanja, zanesljivi, učinkoviti, hitri in dinamični

S prijetnimi pozdravi
Claudia Klein