četrtek, 27. maj 2021

Testni dostop do De Gruyter eBooks (EBA - All eBooks Collection) - do 16. maja 2022

Narodna in univerzitetna knjižnica je pridobila enoletni testni dostop do De Gruyter eBooks (EBA - All eBooks Collection), zbirke več kot 100.000 znanstvenih in strokovnih knjig, ki jih objavlja več kot 40 uglednih založnikov (npr. New York University Press, De Gruyter, Harvard University Press). 

Vsebinsko pokrivajo tako področja družboslovja in humanistike, kakor tudi naravoslovja, tehnike in medicine. Večina knjig je v angleščini in nemščini, pa tudi v španščini, francoščini, italijanščini, grščini, latinščini..... 

Zbirka je dostopna za študente in zaposlene Univerze v Ljubljani, CTK, NIB in NUK ter vse člane NUK (tudi z oddaljenim dostopom) in priključena v iskanje po DiKUL in Katalogu e-gradiv.

3 komentarji:

Unknown pravi ...

Pozdravljeni, dame in gospodje, potrebujete finančno pomoč? Sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

Ali za dokončanje projekta potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, hipotekarno posojilo ali posojilo? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam priporočam, da se obrnete na moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojil, vključno z dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447903159998 in v trenutku prejmite odgovor.

Smo celovito podjetje za finančne storitve in zavzemamo se, da vam bomo pomagali izpolniti vse vaše želje. Specializirani smo za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev za posameznike in podjetja na najučinkovitejši in najhitrejši način.

Tu je nekaj razlogov, zakaj bi se morali obrniti na nas za posojilo;
* Udobje - za posojilo lahko zaprosite kadar koli in kjer koli.
* Prilagodljiv znesek - odločite se, koliko želite izposoditi
* Hitro neposredno financiranje - posojilo prejmite v 24 urah po odobritvi.
* Prilagodljiva obrestna mera - dostopna obrestna mera 3%.
* Visoke stopnje odobritve - imate 99,9% možnosti, da dobite posojilo
* Prilagodljivo odplačilo - Izbrati morate datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno v trajanju od 1 do 30 let.
* Preprosta spletna aplikacija.
* Prilagojene smernice in strokovno znanje.
* Brez skritih stroškov

Ne izgubite priložnosti zaradi pomanjkanja financ. Zdaj se obrnite na moje podjetje, lahko vam pomagamo s posojilom, ker smo pomagali številnim posameznikom in organizacijam, ki se po vsem svetu soočajo s finančnimi težavami.

Za več informacij o naši ponudbi posojila nam prosimo pošljite svojo zahtevo za posojilo prek
E-naslov: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp / Telegram: +447903159998

Posredniki / svetovalci / posredniki lahko vabijo stranke in so 100% zaščiteni. V popolnem zaupanju bomo sodelovali v korist vseh vpletenih strani.

NOVELTY pravi ...

PONUDBA POSOJILA "NOVELTY FINANCE"
Zdravo!!! Ali potrebujete posojilo? Če je odgovor pritrdilen, vam priporočam, da zaprosite za posojilo prek Novelty Finance Inc.

Moje ime je Davina Claire, sem finančna direktorica Novelty Finance in lahko zaprosite za posojilo pri mojem podjetju in imate posojilo na vašem računu v 24 do 48 urah. Ugotovil sem, da veliko ljudi tako težko dobi posojilo pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah zaradi visoke obrestne mere, nezadostnega zavarovanja, razmerja dolga in dohodka, nizke kreditne ocene ali drugih razlogov.

V NOVELTY FINANCE nudimo rešitve za financiranje. Nudimo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in številna druga). Ponujamo prilagodljive in več možnosti posojil, vključno z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili, dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, ki so prilagojena vašim finančnim potrebam.

Za poizvedbe/vprašanja? - Pošljite e-pošto na [noveltyfinances@gmail.com] ali pokličite / WhatsApp preko: +447915601531]

Prizadevamo si, da bi bilo zadolževanje enostavno, priročno in ugodno.

Naša storitev je zelo hitra, zaupanja vredna in zanesljiva in si lahko izposodite do 5 milijonov evrov po subvencionirani obrestni meri 3 % na leto. Smo pravo podjetje, na katerega se lahko obrnete, ko nujno potrebujete posojilo.

Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov banke, naša storitev je na voljo 24 ur na dan. Za posojilo lahko zaprosite kadar koli in kjer koli na svojem primernem mestu s telefonom ali prenosnikom, vse kar morate storiti je, da nam pošljete svojo zahtevo za posojilo na:
Elektronski naslov: (noveltyfinances@gmail.com)
WhatsApp/Telegram: +447915601531
Telefon: +447915601531

Vedno smo veseli, da nudimo finančno podporo.

Abdul Karim Khan pravi ...

Gorąco polecam Unię Europejską każdemu, kto potrzebuje pomocy lub pożyczki na dowolny biznes; uprzejmie wyślij je e-mailem na adres EuropeanUnion_loansyndication@outlook.com lub WhatsApp na numer +393510709856. Są wiarygodnymi i uczciwymi pożyczkodawcami. Złożyłem wniosek o pożyczkę od nich, a kwota została mi przesłana. Po długim czasie poszukiwania wiarygodnego pożyczkodawcy online, zostałem oszukany tak wiele razy; Ale Unia Europejska jest uczciwą i prawdziwą firmą pożyczkową z dobrym oprocentowaniem bez opłaty rejestracyjnej i innych. Uprzejmie złóż wniosek o pożyczkę lub zainwestuj u nich natychmiast, nie czekaj do jutra.. wyślij wiadomość do ich agenta internetowego w WhatsApp pod numerami +393510709856, +393509828434.