petek, 4. januar 2019

DiKUL - ponovno vzpostavljen dostop do celotnih besedil

Ponovno je vzpostavljen prikaz informacije o dostopnosti in povezovanje do celotnih besedil gradiv različnih založnikov iz rezultatov iskanja v DiKUL.
Zaradi obsežnega izpada servisa konec novembra še sistematično preverjamo pravilnost trenutnih nastavitev, zato so še možne določene motnje v dostopu. Potrudili se bomo, da preverjanje zaključimo čim prej.

229 komentarjev:

«Najstarejša   ‹Starejša   201 – 229 od 229
Loan Offer. pravi ...

Potrebujete nujno posojilo? Dajemo poslovna posojila, osebna posojila, študentska posojila, posojila za avto, božično posojilo? Itd. Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte preko: (dakany.endre@gmail.com)

Ponudba za nujno posojilo.

Loan Offer. pravi ...

Potrebujete nujno posojilo? Dajemo osebna posojila? Poslovno posojilo? hipoteka? Kmetijsko posojilo? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo dolgov? Posojilo za tovornjak? Posojilo za avto? Hotelsko posojilo? Refinancirati posojila? in več šolskih posojil? Začetno posojilo? .Ponujamo po 2% obresti! Pišite nam preko: (dakany.endre@gmail.com)

posojilna ponudba

Loan Offer. pravi ...

Dober večer,

Sem registriran zasebni posojilodajalec denarja. Dajemo kredite za pomoč ljudem, podjetjem, ki morajo izboljšati svoje finančno stanje po vsem svetu, z zelo nizkimi letnimi obrestnimi merami, vse do 2 % v enem letu - 30-letni rok odplačevanja v katerem koli delu sveta. Kreditiramo v razponu od 2000 € do 500.000.000 €. Ključna so dobro zavarovana posojila z največjo varnostjo. Zainteresirane osebe naj nas kontaktirajo po elektronski pošti: (richardcosmos5@gmail.com)

Ponudba za nujno posojilo.

Loan Offer. pravi ...

Hitro pridobite denar za reševanje vseh vaših finančnih potreb in izvedbo vaših projektov Osebno posojilo: od 2.000 € do 2.000.000 € Investicija in posojilo za podjetja do 100.000.000 € To je ponudba, ki velja za vsakogar!!! E-pošta: richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. pravi ...

Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? Poslovna posojila? božično posojilo? Hipoteke? Kmetijsko in projektno financiranje? Oddajamo vse vrste posojil z 2% obrestnimi merami! kontaktni email; (richardcosmos5@gmail.com)

Božično posojilo

NOVELTY pravi ...

Zdravo; Ali potrebujete nujno posojilo? Moje ime je Emily's Janssen, sem posojilodajalec in finančni svetovalec pri Novelty Finance. Ugotovil sem, da posamezniki in podjetja tako težko dobijo posojilo pri bankah ali drugih finančnih institucijah. Moje podjetje (Novelty Finance) je tu, da vam zagotovi in pomaga pri posojilu, ki ga potrebujete

Ne glede na to, ali želite izboljšati svoj življenjski slog ali pa imate nepričakovan strošek, je posojilo pri NOVELTY FINANCE stroškovno učinkovit način, da to uresničite.

NOVELTY FINANCE je prilagodljiv: izposodite si lahko do pet milijonov evrov (5.000.000,00 €) z ustreznimi odplačilnimi dobami od 6 mesecev do 30 let. Ponujamo široko paleto osebnih posojil, poslovnih posojil, stanovanjskih posojil in posojil za konsolidacijo dolgov, ki jih je mogoče prilagoditi vašim spreminjajočim se potrebam in okoliščinam po 3-odstotni obrestni meri.

Kaj dobite:
 Takojšen dostop do vaših sredstev po odobritvi
 Konkurenčne obrestne mere
 Prilagodljivi pogoji odplačevanja
 Možnost hitrejšega odplačila posojila (dodatna plačila zmanjšajo glavnico posojila)
 Enostavna odobritev, če potrebujete dodatna sredstva
 Vaše prvo odplačevanje posojila se začne šest mesecev po odobritvi.

Kako se prijaviš:
Vloga za posojilo je hitra in enostavna!
Podjetja ali posamezniki, ki se zanimajo za zaprosilo za posojilo pri Novelty Finance in potrebujejo več informacij o ponudbi posojila, naj POŠLJEJO E-POŠTO na: noveltyfinances@gmail.com

Veljajo pogoji in pogoji.

Loan Offer. pravi ...

Potrebujete nujno posojilo? Dajemo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo bremenitev? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Zagonska posojila? .Ponujamo po 2% obrestni meri! Pišite nam preko: (richardcosmos5@gmail.com)

posojilna ponudba

Loan Offer. pravi ...

Pozdravljeni, sem kate, živim v Nemčiji

Bil sem v finančni situaciji in moral sem kupiti hišo. Poskušal sem iskati posojilo pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar ni delovalo in večina bank je moj kredit zavrnila. Ampak kot Bog bi želel, so me predstavili zasebnemu posojilodajalcu, ki mi je dal posojilo v višini 200.000 evrov in danes imam svojo hišo in lastnika podjetja in trenutno mi gre dobro, če moraš iti na podjetje za zavarovanje posojila. brez zavarovanja, brez preverjanja kreditne sposobnosti, samo 2-odstotna obrestna mera in sopodpisnik z boljšimi načrti odplačevanja in razporedom, se obrnite na posojilo James Kong (jameskong.loanfirm@gmail.com). Ne ve, da to počnem, a zdaj sem tako srečna in odločila sem se, da bom ljudem povedala več o njem, in želim, da ga Bog še bolj blagoslovi. Lahko ga kontaktirate preko njegove e-pošte: jameskong.loanfirm@gmail.com

Preberite moje pričevanje, kako dobim posojilo od zanesljivega podjetja.

Ponudba posojila

Loan Offer. pravi ...

Ali potrebujete posojilo v sili? Ponujamo 2% posojila, posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, zasebna posojila, avtomobilska posojila, hotelska posojila, študentska posojila, osebna posojila, posojila za refinanciranje stanovanj, za več podrobnosti E-pošta: (dakany.endre@gmail.com)

Nujna ponudba posojila.

Loan Offer. pravi ...

HITRI DENARNI POSOJILI

Kredit za tiste, ki ste v težki situaciji, ki ga potrebujete za reševanje finančnih težav, banka pa pravi, da ne bo pomagalo, mi vam pomagamo rešiti finančne težave. Za več informacij nas kontaktirajte na e-mail: dakany.endre@gmail.com

Brice pravi ...

Potrebujete hiter kredit za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti, nam pišite. Zahteva je hitro obdelana, sredstva pa nakazana po 48 urah.

Elektronski naslov: robertpetrov500@gmail.com

Loan Offer. pravi ...

Imej lep dan

Sem zasebni posojilodajalec Richarda Cosmosa. Ponujam posojilo z obrestno mero 2% letno in v višini 2000 evrov - 500.000.000,00 evrov. Ima 100% lastniško financiranje z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili. Za naše finančne storitve jamčimo številnim našim globalnim strankam. Z našim prilagodljivim posojilnim portfeljem lahko posojila obdelamo in prenesemo na posojilojemalce v najkrajšem možnem času. Delujemo pod jasnimi in razumljivimi pogoji ter nudimo vse vrste posojil zainteresiranim strankam, podjetjem, korporacijam in vsem vrstam podjetij. Pišite nam zdaj na: (richardcosmos5@gmail.com)

Ponudite nujna posojila.

Loan Offer. pravi ...

Dajemo posojila za pomoč ljudem, podjetjem, ki morajo posodobiti svoje finančno stanje po vsem svetu, zelo nizke letne obrestne mere, tako nizke kot 2% v enem letu - 30 let odplačevanja futamido v katerem koli delu sveta. Posojila nudimo v razponu od 2.000 do 500.000.000 €. Posojila so dobro zavarovana in največja varnost je najpomembnejša. Zainteresirana oseba naj nas kontaktira na e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

Ponudba posojila.

Loan Offer. pravi ...

Ali potrebujete posojilo? V tem primeru pošljite e-pošto: dakany.endre@gmail.com

Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovno posojilo? hipoteka? Kmetijstvo in projektno financiranje, HITRI KREDITI. Potrebujete posojilo, da poplačate svoje dolgove, plačate račune ali začnete dobro podjetje? ? Ponujamo vse vrste posojil z 2% obrestmi! Kontaktni e-poštni naslov: (dakany.endre@gmail.com)

Nujna posojilna ponudba.

Loan Offer. pravi ...

Potrebujete kredit? osebna posojila? poslovna posojila? hipoteke? kmetijsko in projektno financiranje? dajemo vse vrste posojil po 2% obresti! Kontaktni email; (dakany.endre@gmail.com)

Nujna posojilna ponudba.

Anonimni pravi ...

Pridružite se mi in se zahvalite temu podjetju, ker mi je obrisalo solze. Zadnjih nekaj let sem iskal nujno posojilo v višini 155 tisoč, da bi začel novo podjetje in poravnal svoj dolg. Prišel sem na splet, da bi poiskal zakonito zasebno podjetje, in naletel sem na nekaj ljudi, ki so govorili o tem, kako so dobili posojila pri tem podjetju. Kontaktiral sem jih po e-pošti ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) in na moje največje presenečenje sem dobil posojilo tako, da sem sledil vsakemu po njihovih navodilih je bilo v 48 urah 155k nakazanih na moj bančni račun in bil sem presenečen, če skratka zgodbo, ali iščete osebno posojilo? iščete poslovno posojilo? ali iščete sredstva za poravnavo bolnišničnih računov ali plačilo osebnih računov in še veliko več, če da, se prijavite po e-pošti ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) so najboljši in so 100 % zakoniti, poskusite jih hvala.

Loan Offer. pravi ...

Iščete poslovno posojilo? osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, posojilo tveganega kapitala z obrestno mero 2 %. Zainteresirani prosilci naj nas kontaktirajo po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com)

Ponudba za nujno posojilo.

West Lake pravi ...

Do you need a personal loan to start your business or fix your home? a loan to pay your bills/debts contact us now on loanwestlake@gmail.com

Loan Offer. pravi ...

Ali iščete poslovno posojilo, osebna posojila, hipoteke, posojila za avtomobile, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolga, nezavarovana posojila, tvegani kapital, po nizki obrestni meri in dostopni obrestni meri 2 %. Odgovorite nam po e-pošti: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. pravi ...

Ponudba posojila.

Potrebujete nujno posojilo? Ali odobrimo osebna posojila? Komercialna posojila; Posojila za izboljšanje doma? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo dolgov? Posojila za tovornjake? Posojilo za avto? Hotelska posojila? Refinancirati posojila? In več šolskih posojil? Posojila za startupe? .Nudimo 2% obresti! Pišite nam preko: (richardcosmos5@gmail.com)

Ponudba posojila

Potrebujete nujno posojilo? Ponujamo od 2.000 eur do 500.000.000 eur. Zainteresirani nas lahko kontaktirate za več informacij: (richardcosmos5@gmail.com)

Ponudba posojila.

Zahtevajte posojilo pri 2 % Kontakt: (richardcosmos5@gmail.com) za več informacij.

posojilna ponudba z 2-odstotno obrestno mero.

Potrebujete posojilo od 2.000 € do 500.000.000 € za vašo gradnjo, nepremičninski projekt, ustanovitev podjetja. Kontaktirajte me: richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. pravi ...

Ali potrebujete posojilo za poravnavo dolgov za plačilo računov? Želite danes prevzeti nadzor nad svojim dolgom? Ponudba za poslovno posojilo zdaj? Potrebujete posojilo za plačilo računa? Ali potrebujete posojilo? Ali potrebujete osebno posojilo? Posojila za razvoj podjetja? Ustanovitev podjetja, usposabljanje, konsolidacija dolgov. Trdno denarno posojilo. Posoditi za karkoli? Ponujamo posojilo z nizko obrestno mero 2% brez preverjanja kreditne sposobnosti, E-pošta: (dakany.endre@gmail.com)

Nujna posojilna ponudba.

Loan Offer. pravi ...

Ali potrebujete nujno posojilo za poplačilo dolgov ali kapitalsko posojilo za spremembo podjetja? So banke in druge finančne institucije vašo ponudbo zavrnile? Potrebujete posojilo ali konsolidacijo hipoteke? Ne iščite več, saj smo tukaj, da pustimo vse vaše finančne skrbi za vami. Pišite nam: (richardcosmos5@gmail.com) Zainteresiranim strankam ponujamo posojila po sprejemljivi obrestni meri 2 %. Cena šotora je 2.000-100.000.000,00 eur

Nujna posojilna ponudba.

Loan Offer. pravi ...

Potrebujete nujno posojilo? Dajemo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo bremenitev? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Zagonska posojila? .Ponujamo po 2% obrestni meri! Pišite nam preko: (dakany.endre@gmail.com)

posojilna ponudba

Loan Offer. pravi ...

Potrebujete posojilo nujno? Ali nudimo osebno posojilo? Komercialno posojilo; Vzajemno? Kmetijsko posojilo? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo dolgov? Posojilo za tovornjak? Posojilo za avto; Hotelsko posojilo? Refinancirati posojila? In več šolskih posojil? Začetno posojilo? .Nudimo 2% obresti! Pišite nam na (richardcosmos5@gmail.com)

Nujna posojilna ponudba.

Anonimni pravi ...

Večini sanj je skupno to, da so drage. To verjetno večini ljudi preprečuje, da bi jih uresničili. Škoda, a tako pač je. Potrošniška posojila omogočajo uresničitev sanj.
Če potrebujete pomoč, se obrnite na nas: dhermeros9@gmail.com

Anonimni pravi ...

Večini sanj je skupno to, da so drage. To verjetno večini ljudi preprečuje, da bi jih uresničili. Škoda, a tako pač je. Potrošniška posojila omogočajo uresničitev sanj

Če potrebujete pomoč, se obrnite na nas: dhermeros9@gmail.com

WB pravi ...

Spoštovani prosilci za posojilo.

Ste v finančnih težavah? Ali želite ustanoviti svoje podjetje? To posojilno podjetje so ustanovile organizacije za človekove pravice po vsem svetu z edinim namenom pomagati revnim in ljudem s finančnimi težavami v življenju. Če želite zaprositi za posojilo, se nam vrnite s podrobnostmi na spodnji e-poštni naslov: elenanino0007@gmail.com

ime:
Potreben znesek posojila:
Trajanje posojila:
Številka mobilnega telefona:

Hvala in Bog te blagoslovi
ZAUPANJE
WB

Loan Offer. pravi ...

Potrebujete posojilo nujno? Ali nudimo osebno posojilo? Poslovno posojilo? Hipoteka? Kmetijsko posojilo? Posojilo za izobraževanje? Kombinirana posojila? Posojilo za tovornjak? Posojilo za avto? Hotelski krediti? Refinancirati posojila? in šolska posojila? Zagonsko posojilo? .Nudimo 2% obresti! Pišite nam: (dakany.endre@gmail.com)

Ponudba posojila

Loan Offer. pravi ...

Ponudba posojila. E-pošta: dakany.endre@gmail.com

Potrebujete osebno posojilo, naložbeno posojilo, posojilo za počitnice, poslovno posojilo, študentsko posojilo, stanovanjsko posojilo ali katero koli vrsto posojila? Nudimo posojila z 2% obrestno mero. Nudimo ugodne kredite od 2.000 eur do 100.000.000 eur. Za več informacij nas kontaktirajte po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com).

Nujna posojilna ponudba.

«Najstarejša ‹Starejša   201 – 229 od 229   Novejša› Najnovejša»