četrtek, 27. marec 2008

Vaša vprašanja oz. pripombe!

Kot odgovor na ta vpis pričakujemo vaša vprašanja. Z veseljem vam bomo odgovorili takoj, ko bomo našli rešitev. Vprašanja nam lahko zastavljate tudi po telefonu 041 756 308, ali po e-pošti dikul-help@ctk.uni-lj.si. Še posebej veseli bomo vaših uporabniških kritik in seveda tudi pohval!

4 komentarji:

fnekrep pravi ...

Pa vas bom res pohvalil pa ne zato, ker ste k temu pozvali ampak ker zares verjamem, da je poteza, ko ste podprli svoj novi portal tudi z blogom, zares dobra. Doslej sem v našem prostoru pogrešal prave "library" webloge, zdaj smo v kratekem času dobili kar dva (mislim tudi dLib blog) - zadeve se torej premikajo s svežino!

Mitja V. Iskrić pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...

Fajn blog

Susan Benson pravi ...

Pozdravljeni, dame in gospodje, ali potrebujete finančno pomoč? Sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

Ali za dokončanje projekta potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, hipotekarno posojilo ali posojilo? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojil, vključno z dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali nam pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447903159998 in v trenutku prejmite odgovor.

Smo celovito podjetje za finančne storitve in zavzeto smo vam pomagali izboljšati vaše dolgoročne in kratkoročne finančne cilje. Specializirani smo za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev za posameznike in podjetja na najučinkovitejši in najhitrejši način.

Tu je nekaj razlogov, zakaj bi se morali obrniti na nas za posojilo;
* Udobje - za posojilo lahko zaprosite kadar koli in kjer koli.
* Prilagodljiv znesek - odločite se, koliko želite izposoditi.
* Hitro neposredno financiranje - posojilo prejmite v 24 urah po odobritvi.
* Prilagodljiva obrestna mera 3%.
* Visoke stopnje odobritve
* Prilagodljivo odplačilo - dobite priložnost, da izberete datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno v trajanju od 1 do 30 let.
* Preprosta spletna aplikacija.
* Prilagojene smernice in strokovno znanje.
* Brez skritih stroškov

Ne izgubite priložnosti zaradi pomanjkanja sredstev.

Za več informacij o naši ponudbi posojila nam prosimo pošljite zahtevo za posojilo prek:
E-naslov: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Posredniki / svetovalci / posredniki so dobrodošli, da pripeljejo svoje stranke in so 100% zaščiteni. V popolnem zaupanju bomo sodelovali v korist vseh vpletenih strani.